maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivälahja


Ostin itselleni äitienpäivälahjan: Mummoillen, henkisen mummon käsikirja. Tämä on aivan ihana kirja, siellä on tarinoita jotka saivat minut kyynelehtimään, ihania ohjeita joista joitakin otan käyttöön. Ymmärsin että minussa on asunut mummo jo kauan aikaa. Kirja sai minut myös miettimään että mitä tehtiin ns. ennen , kun nyt kaikki luuhaavat koneilla tai puhelimilla.


Päätin että on aika tehdä mukavia asioita joihin ei kuulu tietokone, tabi tai älypuhelin, joten:

Äitienpäivä aamuna aloimme miehen kanssa pelaamaan ensin pelikorteilla ja sen jälkeen vein grillikatokseen 500 palan palapelin jota kävimme kasaamaan. Kaksin siinä kasasimme ja huomasin että kommunikaatio on ihan erilaista kun yhdessä kasasimme. Rauhallista ja lupsakkaa :)
Milloin sinä olet kasannut palapeliä tai pelannut pelikorteilla enkä tarkoita tietokoneella pelaamista. Kokeile, voit yllättyä kuinka mukavaa se on.

Muutenkin äitienpäivä oli todella mukava. Pidettiin lettukestit kera kakun ja juteltiin porukassa, ystävän lapset riekkuivat pihassa. Lapsilta sain suklaata ja kahvia, mieheltä yrtti/kukka asetelman. Yksinkertaisesti mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti